Kaya half jaar oud

Door anniekvandijk op

Kaya is nu een half jaar oud. Ze is nu net zo groot als haar moeder. Hopelijk blijft dat ook zo. Ze groeit door tot ze voor de eerste keer loops wordt. We verwachten dat ze net als Tess rond 8 maanden loops wordt. Dat duurt nog 1,5 maand.

Reacties

Had een tijdje niet gekeken,

Had een tijdje niet gekeken, maar wat is die gegroeid zeg! En mooi geworden; heel wat donkerder ook? Tara is ook mooi geworden: een donker hondje; lijkt op Tess, maar met iets meer kleur.
 
groet,
Alice.
P.S. nog geen cursus off afgerond: wij hadden een rommelige start met ons groepje pups. Maar het gaat prima met haar. Heeft al gekampeerd en gaat straks drie weken mee op vakantie en wordt dan hopelijk NIET loops...
 

12 weken alweer

Door anniekvandijk op

Wow, wat gaat de tijd ineens snel. Kaya is alweer 12 weken oud. Tijd voor de basis enting en de maandelijkse ontworming. 

Ondertussen is ze al 5 keer naar de puppycursus geweest. Volgende week alweer de laatste les. Daarna door naar de Basiscursus. Ze doet het erg goed en vindt het leuk om te leren. Helaas is ze minder dol op de andere honden. Net als haar moeder Tess vindt Kaya de meeste honden veel te lomp om mee te spelen. Ze bekijkt het liever van een afstandje.

Maar voor de vorm wil ze wel even op de foto met een klasgenootje. Ook een zeldzaam ras in Nederland. Een Amerikaanse Akita Inu.

Jullie merken het al. Ik plaats steeds minder vaak een berichtje. Dit komt omdat het alpaca seizoen is aangebroken. We zijn daar nu veel mee bezig en hebben wat minder tijd om leuke foto's te plaatsen van onze hondjes. De meeste berichtjes plaatste ik overigens vooral voor de nieuwe puppy eigenaren dan voor mezelf. 

Kaya alleen over, maar mamma is er gelukkig ook nog

Door anniekvandijk op

Vorige week zijn alle zusjes van Kaya opgehaald door hun nieuwe baasjes. Kaya vond dat in het begin wel een beetje vreemd en miste ze erg. Maar nu na een week tijd gaat het al een stuk beter met haar. 

Tess heeft ontdekt dat Kaya best een leuk speelmaatje is en Kaya vindt het heerlijk om met mamma te spelen! Ze beginnen heel erg naar elkaar toe te trekken. 

 

Reacties