35 dagen zwanger, een bewezen feit!

Door anniekvandijk op

Afgelopen vrijdag is Tess bij de dierenarts gescant en ja hoor....ze is echt zwanger!!!! Nu wisten we dat eigenlijk al wel, maar nu is het definitief bewezen door een mooie echo. 

Bij een echo is helaas niet te zien hoeveel pups ze draagt. De dierenarts zei in ieder geval 3 a 4 pups. Na 50 dagen doen we een röntgenfoto en dan kunnen we het aantal pups redelijk goed voorspellen. 

Ondertussen is de werpkist klaar en staat in de kamer, zodat Tess eraan kan wennen. Nu nog met haar eigen mandje erin, straks met een mooi vetbed en wat nestmateriaal zoals stukjes stof waar ze lekker in kan nesten. 

We houden jullie op de hoogte!

 

 

Reacties

Gelukkig en succesvol 2014.

Wat leuk en ook reuze spannend voor jullie.
Ik wens jullie veel succes met de nieuwe pups en met alles wat je onderneemt in 2014.
Veel liefs van en voor pico. Sterkte voor Tes.
Ik kijk uit naar de foto's van de "New born puppies".
 

Henriette Jonkman.

Dag 21 zwanger

Door anniekvandijk op

We zijn nu 21 dagen verder. Nog een weekje voor we een echo kunnen doen. Dan weten we het pas echt zeker.  

We kunnen het mis hebben, maar we hebben het idee dat haar tepeltjes iets dikker beginnen te worden. En Tess is nog steeds erg rustig, maar ook wat ongedurig.  

Ze heeft afegelopen week slecht gegeten. We zijn van brokjes overgegaan op vlees van Energique (http://www.energique.nl/nl_NL/contact/vraagbaak/dracht-of-zwanger). Dat ging er beter in, maar nog steeds moeilijk. Maar gisteren was het ineens over met de weinige eetlust. Nu staat ze weer te wachten tot er eindelijk een bakje klaar staat. Een goed teken dus!