Op kennismakingsgesprek in België

Door anniekvandijk op

Je moet er wat voor over hebben voor de Mini-Aussie! Vandaag helemaal vanaf Groningen naar België gereden om Ils Geerts en haar honden te ontmoeten. Ze woont vlak bij Antwerpen in het plaatsje Hove. Ze heeft thuis 5 Mini-Aussies en 7 Border Collies. Haar kennel heet One of a Kind. Klik hier om naar de kennel te gaan.

Eén van haar Mini-Aussies, Jane (Valhalla Jane), zal in maart gedekt worden. Jane is een geïmporteerde hond uit Amerika en geboren op 25 maart 2009. Ze is een Bleu Merle White & Tan. Klik hier om naar de kennel te gaan.

Jane wordt gedekt door Merry (HHC Merry Go Round in Elvenland) uit Duitsland. Hij is geboren op 14 juli 2007. Merry is van de kleur Red Tricolor.Klik hier om naar de kennel te gaan.

Het bezoek aan Ils was zeker de moeite waard! Stuk voor stuk leuke honden en natuurlijk een leuke baas :) Ik heb me ingeschreven voor een teef in de kleur Red of Black. Dus geen merle.

Maar het is nog lang geen maart. En dan nog ongeveer 60 dagen tot de geboorte. En dan nog minimaal 7 weken wachten. En dat moet natuurlijk ook nog allemaal goed gaan....laten we het hopen!